Bebek bekleyen Gonca Vuslateri'ne nikah masası göründü

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, en büyük destekçisinin doğacak çocuğunun babası ve yakın arkadaşları olduğunu söyledi. Ayrıca çok yakında evleneceğinin sinyalini de verdi.

Bebek bekleyen Gonca Vuslateri'ne nikah masası göründü

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, hamile kalmasının sürpriz değil kendisi için bir hediye olduğunu söyledi.


Bebek bekleyen Gonca Vuslateri'ne nikah masası göründü


Önceki gün katıldığı bir etkinlikte hamilelik süreciyle ilgili konuşan oyuncu, dünyaya gelecek olan kızı ile duygusal bağ kurduğunu söyleyip, "Karnıma böyle çiçekler, böcekler çizmeye başladım. Müzik dinletmeler falan... Sektörde benim yaşımda birçok arkadaşım doğurdu. Onlar hep tepemdeler, daraldığım zaman hemen onlara telefon açarım. Konuşacağım çok arkadaşım var o yüzden rahatım" dedi.

"13 kilo aldım" sözlerine devam eden Vuslateri, "Bir evlilik düşüncemiz vardı, şimdi süreç hızlanmak zorunda kaldı. Artık yüzdük yüzdük kıyısına geldik, sonunda ülkemi ikna ettim. 'Tamam be doğur, ondan sonra evlen' şeklinde... En çok doktorumla ve eşimle zaman geçiriyorum. Her şey yolunda ve keyifli..." dedi.


Bebek bekleyen Gonca Vuslateri'ne nikah masası göründü - Resim : 2


Devlet memuru olan sevgilisinin kimliğini açıklamayan oyuncu, konuyla ilgili soru üzerine, "Zamanı var. Zamanla yavaş yavaş tanıyacağız. Beraber oluruz düğünde artık" şeklinde konuştu.