Beckham çiftinin mutluluğuna göz diken kadın konuştu

Netflix'te yayınlanan ve dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın hayatını anlatan belgesel, yıllar öncesinde yaşanan ihanet skandalını da yeniden gündeme getirdi. Aldatma olayının kahramanlarından Rebecca Loos, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Beckham çiftinin mutluluğuna göz diken kadın konuştu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre David Beckham’ın eski kişisel asistanı Rebecca Loos, ünlü futbolcuyla yaşadığı yasak aşkın yıllar sonra gündeme gelmesiyle çeşitli eleştirilerde bulundu.

Yaklaşık 20 yıl önce Beckham’la tek gecelik bir ilişki yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Loos, “İlişkimizi inkar etmeye devam ederse vücuduyla ilgili büyük bir sırrı açıklarım” iddiasıyla manşetlere taşınmıştı.

Yayınlanan son belgesel hakkında konuşan Loos, Victoria Beckham’ın acı çekmesinden nefret ettiğini ancak bunun nedeninin kocası olduğunu söyledi.


Beckham çiftinin mutluluğuna göz diken kadın konuştu


Belgeselde olayla ilgili herhangi bir doğrulama yapmayan çift, sadece yaşadıklarının “korkunç” olduğundan bahsediyor ve kendilerini “her gün hasta gibi” hissettiklerini belirtiyor.

“SORUMLULUK ALMIYOR”

47 yaşındaki Loos ise, “Hep ‘zavallı ben’ ifadesi. David’in sorumluluğu alması gerekiyor. Elbette istediği her şeyi söyleyebilir ve korunması gereken bir imajı olduğunu anlıyorum, ancak kendisini kurban olarak gösteriyor ve beni de sanki bu hikayeleri uydurmuş bir yalancı olarak gösteriyor. Dolaylı olarak Victoria’ya acı çektiren kişinin ben olduğumu ima ediyor.” şeklinde öfkesini dile getirdi.

PARTİDE MODELLERLE BİRLİKTEYMİŞ

Loos, geçmişte yaşadığı acı verici bir olayı da şu şekilde anlattı. Eylül 2003’te Brezilyalı forvet Ronaldo’nun, Madrid’in kuzeyindeki bir partiye ev sahipliği yaptığını anlatan Loos, o sıralarda Real Madrid’in yıldızı olan Beckham’la bir ilişkinin ortasındaydı.

Kendisi için unutulmaz bir parti olduğunu söyleyen Loos, bunun tamamen yanlış sebeplerden dolayı olduğunu da ekledi.

Beckham’ın partide İspanyol bir modelle yakınlaştığını görünce dehşete düştüğünü söyleyen Loos, Victoria Beckham’ın ısrarla telefonla kocasına ulaşmak istediğini de belirtti.



Beckham çiftinin mutluluğuna göz diken kadın konuştu - Resim : 2


Telefonu, bir şekilde Beckham’a ulaştıran Loos, onu İspanyol modelle yatakta görünce yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı. “Çok incindim” diyen Loos, “Bu çok kötü bir duyguydu ve kendi kendime ‘Seni aptal’ diye düşündüm.” diye ekledi.

Skandal olayın ardından kendine yeni bir yaşam kuran Loos’un uzun zamandır devam eden mutlu bir evliliği ve iki çocuğu var.

Son 14 yıldır yoga dersleri verdiği ve tıp asistanı olarak çalıştığı Norveç’te yaşamını sürdürüyor.