Beckham çiftli, Harry ve Meghan ile görüşmeyi kesti!

Kraliyet Ailesi'nin skandal çifti, sadece iptal edilen iş anlaşmalarıyla değil aynı zamanda bozulan dostluklarıyla da dikkat çekiyor. Bir iddiaya göre David ve Victoria Beckham, Meghan Markle ve Prens Harry ile görüşmeme kararı aldı.

Beckham çiftli, Harry ve Meghan ile görüşmeyi kesti!

2018’de evlenen ve evlendiklerinden beri de gündemden düşmeyen Meghan Markle ve Prens Harry çifti bu defa da sosyal hayatlarıyla dikkat çekiyor.

Çift, Kraliyet Ailesi’nden ayrıldıktan ve verdikleri röportajlarda aileyi ırkçılıktan tutuculuğa pek çok konuda suçladıktan sonra eleştirilerin hedefinde olmuştu. Son olarak Spotify sözleşmelerinin iptaliyle gündeme gelen çift, şimdi Beckham çiftiyle yaşadıkları sorunlarla da dikkat çekiyor.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Prens Harry ve Meghan Markle’ın uzun süredir arkadaşları olan David ve Victoria Beckham’ın Harry ve Meghan ile ilgili kaynakları sızdırmakla suçlandığı iddia edildi.

Çiftlere yakın bir kaynağa göre; Beckhamlar ve Harry ile Meghan arasında suçlamaların yapıldığı gergin bir telefon görüşmesi gerçekleşti ve hatta bu sırada David Beckham oldukça öfkeliydi.

Kaynağa göre; aralarındaki sorunun çözülmesi pek mümkün de görünmüyor.

Oysa Beckhamlar, 2018’de gerçekleşen Markle ve Prens Harry’nin düğününde hazır bulunmuş ve hatta Markle’ın İngiltere’ye gelişini de çok desteklemişti.

Beckhamlar ile yolları ayıran Sussexler Califonia’daki yeni komşularıyla kaynaşmayı tercih ediyorlar.

Markle, bir Victoria’yı bir diğeriyle değiştirip bir kozmetik patronu olan Victoria Jackson ile hem komşu hem de yakın arkadaş oluyor.

Markle’a yakın bir kaynak ikilinin arkadaşlığını şu şekilde yorumladı: “Victoria Jackson dinamik bir güç. Bir iş kurmuş ama aynı zamanda özel hayatındaki sıkıntıların üstesinden gelen biri. O ve Meghan birçok düzeyde bağ kuruyor. Son derece yakınlar, birbirlerine tapıyorlar.”

Markle’ın ayrıca, William Morris Endeavour’un CEO’su Hollywood kralı Ari Emanuel ve moda tasarımcısı eşi Sarah Staudinger ile arkadaş olduğu söyleniyor ki geçtiğimiz günlerde eski Suits oyuncusunun yeniden oyunculuğa dönmek ve parlak bir kariyer için William Morris Endeavour ile anlaştığı basına yansımıştı.

Şimdi de Ari ve eşinin, Meghan Markle’ın yeni arkadaş grubunun bir parçası olduğu, Markle’ın onu çok koruyan sıkı sıkıya bağlı bir arkadaş çevresi olduğu belirtiliyor.

Ayrıca pop yıldızı Katy Perry ve Orlando Bloom da Montecito’daki Meghan ile Harry'nin komşuları.



Beckham çiftli, Harry ve Meghan ile görüşmeyi kesti!


Ancak Beckhamlar ile olduğu gibi, çift ile de dostlukları soğudu. Bir kaynak, Perry’nin çok seyahat ettiğini ve bunun yakın bir arkadaşlığı sürdürmeyi zorlaştırdığını söylerken Perry’nin Kral Charles’ın taç giyme töreninde sahne almasının da çiftler arasında sorun yaratmış olabileceğini belirtti.