Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti

Yıllar sonra tekrar setlere dönüş yapan Bergüzar Korel son paylaşımıyla gündem oldu. Oyunculuğun zorluklarından dem vuran ve bacaklarının morluğunu gösteren Korel’e, “Bölüm başı milyonlar kazanıp ağlamak mı?” eleştirileri geldi.

Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Bergüzar Korel, dijital bir platformun ilk yerli dizi projesi olan 'Düğüm' ile setlere döndü.

Çocuklarının eğitimi için yurt dışında yaşayan ve işleri için sık sık İstanbul'a gelen Korel son paylaşımlarıyla dikkat çekti.

41 yaşındaki oyuncu, oyuncuların hayatlarına dair eleştirilerde bulunanlara karşı hem sitem hem dalga geçme karışımı paylaşımlarla adından söz ettirdi.


Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti


Dizi setinden sabaha karşı eve dönen Bergüzar Korel, ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu fotoğraflarla takipçilerine anlattı.



Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti - Resim : 2


Üç fotoğraf paylaşan oyuncu, ilk paylaşımına "Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var yaa..." notunu düştü.

Vücudundaki morlukları örnek göstererek oyunculuğun zorluğuna dikkat çeken Korel'in tarzı herkesi rahatsız etti.



Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti - Resim : 3


ÜZÜLMEMİZİ Mİ BEKLİYOR?

Bergüzar Korel sosyal medyada "Maaşını da açıklasana", "Bölüm başı milyonlar kazanıp ağlamak mı?", "Bergüzar Hanım zorla mı yapıyorsunuz bırakın", "Yüzde bir maaşına ne şartlarda çalışanlar var utanmamış da" eleştirine maruz kaldı.



Bergüzar Korel'in şımarık paylaşımı büyük tepki çekti - Resim : 4


Başka bir sosyal medya kullanıcısının, "Anlamadım yani Bergüzar Korel, sabahakşam üç kuruş paraya çalışan insanların, bir dizi çekip milyonlar kazanıp o parayla da 3-4 ay sene dinlenen ve yazları 2-3 ay deniz tatili yapan, hatta Londra'ya yerleşen oyunculara üzülmesini mi bekliyor?" yorumu da Instagram'da en çok konuşulanlar arasına girdi.