Beşiktaşlı Onur Bulut'tan duygulandıran sözler: "Bazen kelimeler eksik kalıyor"

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinde ağır bilançonun yaraları sarılmaya çalışılırken bölgeye spor camiasından yardımlar devam ediyor.

Beşiktaşlı Onur Bulut'tan duygulandıran sözler: "Bazen kelimeler eksik kalıyor"

Beşiktaş'ın Yukatel Kayserispor'dan ara transferde kadrosuna kattığı Onur Bulut, statta başlatılan yardım organizasyonunu ziyaret etti.

Bulut, statta çalışmalara destek verirken kolileme işlemine de yardımcı oldu. 

Futbolun geri planda olduğuna vurgu yapan Onur Bulut, "Oynanmaması da çok doğru bir karar. Hepimize geçmiş olsun. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Enkazdan çıkanlar umarım en çabuk haliyle sağlığına kavuşur. Gerçekten zor bir süreç. Biz hem Beşiktaş olarak hem diğer kulüpler hem eski takım arkadaşlarım herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bütün vatandaşlara sesleniyorum, imkanı varsa nasıl olursa olsun, kuru gıda olsun, kıyafet olsun koli taşısalar, yardımda bulunsalar çok iyi olur. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yurtdışından da yardım etmeye çalışıyoruz. Almanya'dan eski takım arkadaşlarıma yazdım, oradan yardım etmeye çalışıyorlar. En hızlı şekilde ülkemizi toparlamamız gerekiyor. Herkes elinden geleni yaparsa çabuk toparlayabiliriz. Zor bir süreç, bazen kelimeler eksik kalıyor. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. Yakın arkadaşlarım Kayseri'de ne var ne yok toplayıp bölgeye gittiler. Tüm şehirler yok olmuş gibi diyorlar. Ne var ne yok herkes yardım etsin. Toparlamamız gerekiyor" diye konuştu.


Beşiktaşlı Onur Bulut'tan duygulandıran sözler: "Bazen kelimeler eksik kalıyor"

DHA (Demirören Haber Ajansı)