Beşiktaş'tan, AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Metin Genç'e tepki

Beşiktaş Kulübü, AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in açıklamalarına sert yanıt verdi.

Beşiktaş'tan, AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Metin Genç'e tepki

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor Kulübü'nün düzenlediği basın toplantısına katılan AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin 2010-11 Süper Kupa maçını oynama planına tepki gösterdi. Genç'in sözlerine, Beşiktaş'tan yanıt gecikmedi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra meydana gelen saha olaylarıyla ilgili düzenlenen toplantıda, AKP Trabzon adayı Genç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına yanıt verirken sert sözler sarf etti.

Koç'un takımı ligden çekme konusundaki sözlerini değerlendiren Genç, ardından Beşiktaş'la 2011 Süper Kupa planı yaptıkları için iki kulübe tepki gösterdi:

"Eğer olağanüstü genel kurul kararı alacaksan, 3 Temmuz'da şikeyle hakkını çaldığınız kupayı gündeme almanı isterim. Ses kaydın bizde. 3 Temmuz 2011'den sonra, 'Fenerbahçe'yi 1. Lig'e düşürmeye gidiyorum' diyen de sensin.  Ses kaydın bizde. Ama yapamazsınız bunu, şov yapıyorsun. Başka bir şey yapmıyorsun. Tamamen şova dönük hareketleriniz."

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

"Ya biz 3 Temmuz'dan sonra başımız beladan kurtulmuyor diyorlar. Hak yediğinizi göreceksiniz orada. UEFA'nın sitesinde hala Fenerbahçe ve Beşiktaş şikeci kulüp olarak güncel bir şekilde duruyorken, fütursuzca, utanmadan, Fenerbahçe ile Beşiktaş 2011'in Süper Kupa'sını oynamaya kalkıyor. Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz ya. Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Öyle bir şey yok."

BEŞİKTAŞ'TAN YANIT

Genç'in bu açıklamalarından sonra, Beşiktaş Kulübü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Beşiktaş'tan, AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Metin Genç'e tepki