Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz’le birlikte olduğu konuşulan Bestemsu Özdemir, ilişkiyi ne inkar etti ne de kabul etti. Güzel oyuncu aşk sinyalini de şöyle verdi: "Bir gün bir yerde görüntülerseniz bu sorular son bulur..."

Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre güzel havayı fırsat bilen Bestemsu Özdemir önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.


Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt


Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Her şey yolunda... Annem ve çocukluk arkadaşımla buluştum. Yemek yedik, kahve içtik ve bol bol sohbet ettik" ifadelerini kullandı.


Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt - Resim : 2


Geçtiğimiz yaz Bodrum Türkbükü'nde bir markanın davetine katılan güzel oyuncu, gece boyunca Burak Deniz ile birbirinden ayrılmamış ve samimi görüntüler vermişti.


Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt - Resim : 3


Saatlerce dans eden Deniz ve Özdemir, organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden olmuş, ikili arasında davette başlayan yakınlaşmanın birlikteliğe dönüştüğü iddia edilmişti.

İKİLEMDE KALDI!

Burak Deniz, Özdemir'le ilgili, "Gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok arkadaşımla birçok davetlerde zaman geçiyoruz. Bestemsu ile de zaman geçirdik" demişti.



Bestemsu Özdemir'den Burak Deniz sorusuna kafa karıştıran yanıt - Resim : 4


Konuyla ilgili muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özdemir ise, "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum. El ele beni biriyle görürseniz o benim ilişkimdir. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek birliktelik sorularına net cevap vermedi.