Beyin anevrizması geçiren Ahu Yağtu'dan son dakika haberi

16 Eylül'de geçirdiği baygınlık sonrası hastanede yapılan kontrollerde beyin anevrizması teşhisi konulan Ahu Yağtu, sağlık durumu hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

Beyin anevrizması geçiren Ahu Yağtu'dan son dakika haberi

Habertürk'ün haberine göre 8 gün önce geçirdiği baygınlık sonrası hastanede yapılan kontrollerde beyin anevrizması teşhisi konulan Ahu Yağtu'nun tedavisi hastanede devam ediyordu.




Beyin anevrizması geçiren Ahu Yağtu'dan son dakika haberi


Yağtu, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.


Beyin anevrizması geçiren Ahu Yağtu'dan son dakika haberi - Resim : 2



Sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Ahu Yağtu, "Merhabalar... Epey soran olduğu için geçirdiğim süreçle ilgili kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Vertigo atağı ile sokakta düşüp bayılmamın sonucunda yapılan tetkiklerde, beyin damarlarında, biri patlamak üzere olan 4 adet anevrizmaya rastlandı. Bunlara stent ve coil yöntemleri ile müdahale edildi. Hastaneden bugün itibariyle taburcu oldum, şiddetli baş ağrıları haricinde iyiyim ve daha iyi olacağım, çok şükür. Bu dönemde, başka şehirlerden kalkıp gelenlere, arayıp soran ve yazan, şifa dualarını esirgemeyen sevdiceklerime çok çok teşekkür ediyorum. Varlığınız ve desteğiniz beni son derece mutlu etti, huzurlu hissettirdi. Eksik olmayın. Başta operasyonumu başarıyla tamamlayan hocama ve Girişimsel Radyoloji Bölümüne, Beyin ve Sinir Cerrahisi doktorlarına, 16 Eylül'de tüm acil ve doktor ekibiyle elinden gelenin fazlasını yapmaya özen gösteren hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum..." ifadelerini kullandı.