Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Bülent Şakrak ile boşanacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Ceyda Düvenci, 46'ncı yaşına girdi.

Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt!

2015'te nikâh masasına oturan ve Ali adında bir çocukları bulunan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerinde sorun yaşadığı ileri sürülmüştü.


Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt!

Düvenci ile Şakrak'ın bir süredir çift terapistine gittiği ancak aralarındaki problemleri çözemediği iddiaları ortaya atılmıştı.


Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt! - Resim : 2


Dedikoduların ardından Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.


Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt! - Resim : 3


DUYGUSAL KUTLAMA

Bülent Şakrak, 46'ncı yaşına giren eşinin doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. Eşiyle 2014'te çekilen fotoğrafını paylaşan Şakrak, gönderisinde "Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün. Aradan 9 yıl geçti, Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan... Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, anneliğin ve gayretin hiç değişmedi. Bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının (kediler, köpekler, fareler, çocuklar) sana olan hayranlığı da hiç bitmedi. Yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokça huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çok seviyorum. Cemal Süreyya'nın dediği gibi; 'Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi" ifadelerini kullandı. 


Boşanma haberini yalanlayan Ceyda Düvenci'ye eşinden olay yanıt! - Resim : 4