Buğra Bahadırlı'dan son dakika haberi

Bir yıl önce hayata veda eden Billur Kalkavan'ın uzun yıllar boyunca hayat arkadaşı olan Buğra Bahadırlı'dan flaş haber geldi.

Buğra Bahadırlı'dan son dakika haberi

Billur Kalkavan, akciğer kanseri nedeniyle bir yıl önce hayatını kaybetmişti.

Kalkavan'ın uzun yıllar boyunca aşk yaşadığı nişanlısı Buğra Bahadırlı, merhum oyuncunun ölüm yıl dönümü için duygu yüklü bir yazı kaleme aldı.


Buğra Bahadırlı'dan son dakika haberi


"BİR YIL OLDU GİDELİ"

Billur Kalkavan ile çekilen bu karesini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Buğra Bahadırlı, mesajına "Aşkım benim, hayat arkadaşım, yol arkadaşım... Bir yıl oldu gideli. Sen gittiğinde nasıl yol alabilecektim peki? Gerçekten aşkın içinde eridiğimde aslında anladım hiç gitmediğini. Hep kalbimde olduğunu, bir olduğumuzu, yolumda beni yalnız bırakmadığını" sözleriyle başladı.


Buğra Bahadırlı'dan son dakika haberi - Resim : 2


"14 YILIN HER GÜNÜNE ŞÜKREDİYORUM"

Buğra Bahadırlı, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Eros; 'başka' ile ilişki kurmak 'başka' uğruna kendinden vazgeçebilmek veya aşkın içinde erimek... Kendimizden vazgeçerek aşkın içinde eridik. Seninle geçirdiğim 14 yılın her gününe şükrediyorum ve kendimin dünyanın en şanslı erkeği olduğunu düşünüyorum. Yaşamanın güzel olduğunu, hayatın sahip olduğumuz en güzel hediye olduğunu seninle öğrendim ve yaşadım. İyi ki yaşadım. Hep mutlu olmamı istedin ve sadece saf bir şekilde sevdin. Seni mutlu edebilmek adına mutlu yaşayacağım. Bunu en çok sen isterdin. Benim aşkımdın şimdi aşk oldun."