Çağatay Ulusoy'un merakla beklenen projesinde neler oluyor?

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un "Kübra" dizisinden ilk kare basınla paylaşıldı.

Çağatay Ulusoy'un merakla beklenen projesinde neler oluyor?

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Kübra’nın çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönettiği Netflix için çekilen dizi Afşin Kum’un aynı adlı eserinden Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı tarafından uyarlandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Gökhan adlı mahallesinde sevip sayılan bir genci canlandıran Çağatay Ulusoy’un aile fertlerine Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ahsen Eroğlu hayat veriyor. Mahalledeki sevgilisi Merve’yi Aslıhan Malbora’nın oynadığı dizinin 2. sezonunda ise Büşra Develi ekibe katılacak. Öte yandan Cihan Talay, Aytek Şayan da “Kübra”da Gökhan’ın arkadaşlarını oynayacak.

Dizinin konusuna gelince; İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan Gökhan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışmaktadır. Gökhan’ın sıradan hayatı, parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan, Kübra isimli bir hesaptan gelmeye başlayan mesajlarla alt üst olur. Kübra, ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar vermektedir. Bu mesajlaşma zamanla, Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır..