Çağlar Ertuğrul yeni rolüyle çok konuşulacak

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Merve Dizdar'ı buluşturan "Magarsus" dizisinin ilk 2 bölümü 10 Ağustos'ta seyirciyle buluşacak.

Çağlar Ertuğrul yeni rolüyle çok konuşulacak

Deniz Şaşmaz Oflaz‘ın yönetimindeki blutv birbirinden kaliteli içerikleri seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Müziklerini alanının en iyi isimlerinden başarılı müzisyen Toygar Işıklı‘nın yaptığı dizide Charngo adında Güney Amerika’ya özgü bir müzik aleti kullanıldı.

Adını Adana’da bir antik kent olan Magarsus’tan alan diziyi Yunus Ozan Korkut hem Mustafa Yürüktümen’le berabee yazdı, hem de yönetti. Aynı zamanda ziraat mühendisi olan Yunus Ozan Korkut, dizide çok yakından tanıdığı narenciye dünyasıyla ilgili başarılı gözlemlerini gerçekçi bir dille aktarıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ilk bölümü Soho House‘ta basın mensuplarına izletilen dizi tam not aldı.

Çağlar Ertuğrul yeni rolüyle çok konuşulacak


Çukurova’nın bir sahil kasabası Sarıbahçe’de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini konu alan dizide Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal oyunculuk şovu sunuyor.


Çağlar Ertuğrul yeni rolüyle çok konuşulacak - Resim : 2


Yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği dizinin en büyük sürprizlerinden biri de Çağlar Ertuğrul’un alışılmışın dışında farklı bir rolle seyirci karşısına çıkacak olması…

Yakışıklı oyuncu jön kimliğinden çıkıp Kurak Tarım’ın kurucusu Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor ve performansıyla alkış topluyor.



Çağlar Ertuğrul yeni rolüyle çok konuşulacak - Resim : 3


Çağlar Ertuğrul, bluTV'de yayınlanacak olan 8 bölümlük dizinin senaryosunu eline alır almaz ilk 3 bölümü bir solukta okudunu açıkladı.