Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi

Can Bonomo'nun "Kara Konular" adlı altıncı stüdyo albümü dinleyicileriyle buluştu.

Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi

Can Bonomo'nun yaklaşık üç yıldır üzerinde çalıştığı ve bugün yayımladığı Kara Konular albümünde 12 şarkı yer alıyor.

Bonomo albümünde, Mabel Matiz ile iki, Melike Şahin ile bir ve Gökhan Özoğuz ile bir şarkıda düet yapıyor. Albümde, sözü ve bestesi Mabel Matiz imzalı düet şarkısı dışındaki tüm şarkıların söz ve bestesi Bonomo’nun imzasını taşıyor.


Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi


Albümdeki şarkılarda Bonomo’ya eşlik eden diğer isimler ise dostları Nova Norda, Serkan Keskin, Sarp Apak, Bengi Apak ve Engin Öztürk...
 
Dört farklı stüdyoda, Can Saban, Kaan Arslan ve Sabi Saltiel'in prodüktörlüğünde kaydedilen albümün çıkış şarkısı, albüm ile aynı ismi taşıyan Kara Konular.



Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi - Resim : 2

Kara Konular’ın Mehmet Ali Ergin yönetmenliğinde çekilen klibi, albümle aynı anda, izleycilerle buluştu.

Can Bonomo, albümün fotoğraf çekimi için Burak Şimşek objektifine poz verdi.



Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi - Resim : 3

“En çok uğraşıp çaba sarf ettiğim albüm oldu.”

“Bu albümü Canım Annem Güneş'e, Güzel Sevgilim Öykü'ye, Biricik Oğlumuz Roman'a ve Değerli Ustam İskender'e” ithaf ediyorum.” notunu düşen Can Bonomo yeni albümü için “Kara Konular, bugüne kadar üzerine en fazla uğraşıp çaba sarf ettiğim albüm oldu. Söz ve müziklerini yazmaya başlamamdan itibaren üç senelik bir yolculuk bu. Öyle ki bu albüme başladığım zaman baba bile değildim. Bu albümde beni yalnız koymayan güzel dostlarımın da emeği çok büyük. Albümü bu kadar sevmemin sebeplerinden biri de bu sanıyorum. Hayranı olduğum Gökhan Özoğuz, Mabel Matiz ve Melike Şahin'le stüdyoya girip şarkılarımı birlikte söylemek hiçbir zaman unutmayacağım muazzam bir deneyimdi. Yetenekli ve güzel dostlarım Nova Norda, Bengi Apak, Sarp Apak, Engin Öztürk, Melikşah Altuntaş ve Serkan Keskin'in de seslerini duyacaksınız bu albümde. Bu albüm bizim albümümüz çünkü. Keyifli dinlemeler...” dedi.  

1 Mart’ta İstanbul DasDas’ta albüm lansman konserlerinin ilkini gerçekleştirecek sanatçı, 6 Mart’ta Ankara Jolly Joker’de ve 15 Mart’ta İzmir Hangout PSM'de yeni albümünü dinleyicileriyle ilk kez canlı olarak buluşturacak. İzleyicilerine lansman turnesine özel sürprizler hazırlayan Can Bonomo, Kara Konular albümünde kendisine eşlik eden bazı dostlarını İstanbul konserinde de ağırlayacak.



Can Bonomo'dan sevenlerine "Kara Konular" sürprizi - Resim : 4


Can Bonomo'nun yepyeni albümü Kara Konular, 16 Şubat’tan itibaren tüm dijital platformlarda.