Cansu Tosun'u terleten soru: "Babanız ve Ümran Hanım'la selamlaşır mısınız?"

Oyuncu Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun ile babası Kenan Tosun boşanma kararı aldı. Kenan Tosun, geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Nişantaşı'nda görüntülenmişti.

Cansu Tosun'u terleten soru: "Babanız ve Ümran Hanım'la selamlaşır mısınız?"

"Müge ve Gülşen'le 2 Sayfa" programına konuşan Kenan Tosun, "1 ay önce boşandık. Kimsenin haberi yok. İlk defa söylüyorum. Anlaşmalı olarak boşandık. O konu kapandı. Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz. Ne konuşsak yanlış anlaşılır. Görüyorsunuz Ümran Hanımla beraber ve mutluyuz. Sizler bir şeyler yazıyorsunuz ama öyle bir şeyler yok. 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Yerimiz belli. Kimseden kaçmıyoruz. Çocuklarla küslük yok. Olamaz da... Hiç görüşmez olur muyuz?" ifadelerini kullandı.


Cansu Tosun'u terleten soru: "Babanız ve Ümran Hanım'la selamlaşır mısınız?"


"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Serpil Tosun, yazlık komşusu Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un sarmaş dolaş görüntülerinin basına yansımasının ardından yaptığı açıklamada "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok . Allah'a havale ediyorum onları" demişti.

CANSU TOSUN'U TERLETEN SORU

Cansu Tosun'a babası Kenan Tosun'un boşanma açıklasının soruldu. Tosun, "Aile meselelerini konuşmayı doğru bulmuyorum. Babamla hiç bir sorunumuz olmadı. Her şey yolunda. Babam ne söylediyse doğrudur. Başka diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"Peki babanız ve Ümran Hanım'la karşılaşırsanız selam verir misiniz?" sorusuna ise Tosun, "Bu biraz fazla bir soru oldu. Teşekkür ederim" diyerek gözlerden kayboldu.