Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt!

Cem Özer'in söylediği "İki çocuğum da istemeden oldu" sözlerine eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın kızdığı ve bu nedenle aralarında sorun olduğu iddiasına cevap verdi.

Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt!

Nurgül Yeşilçay'ın 2004-2010 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Cem Özer, geçtiğimiz günlerde bir röportajında "Dünyada hiçbir şey bundan daha iyiye gitmeyecek. İnsanlara tavsiyem şu: Eğer çocukları seviyorsanız çocuk yapmayın" demiş ve ardından çocuk çocuk yapan aileleri eleştirmişti.



Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt!

Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt! - Resim : 2


Takvim Gazetesi'nin haberine göre gözleriyle tepki çeken ünlü oyuncu, "Siz neden çocuk yaptınız o halde?" sorusuna verdiği yanıtla ise oğlu Osman Nejat'ın annesi olan eski eşi Nurgül Yeşilçay'ı kızdırdı...

 

Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt! - Resim : 3

 

"İkisi de istemeden oldu. Yani niyetlenerek yapmadık." diyen eski eşini arayan Nurgül Yeşilçay; "Bunlar nasıl sözler! Oğlunun ne hissedeceğini düşünmeden konuşuyorsun" diyerek tepkisini dile getirdi.



Cem Özer'den Nurgül Yeşilçay'la kavga ettiği iddiasına yanıt! - Resim : 4


"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"
programına konuk olan Cem Özer, Nurgül Yeşilçay ile tartıştığı iddiasını yalanlayarak şunları söyledi: "Böyle bir şey olması mümkün mü? Ben salak mıyım? Cahil miyim? Söylediğim lafın ne olduğunu, çocuklarımla ilişkimin ne olduğunu bilmiyor muyum? Ben kendimi mi kaybettim? Bunu yorumlayanlar nasıl yorumluyor? Bu ne cehalettir. Bu nasıl okuma yazma bilmemektir. Biz gençken çok romantik ve çok güzeldik. Bu hayaller yine var ama olmayacağını da biliyoruz. Birinin çıkıp gerçekleri söylemesi lazım. Bu ülke çıplak insanlara 'Kıyafetin ne güzel' diyen yalancılarla dolu. İnsanlar etrafındakilerde fırça yiyeceği için böyle şeyleri söyleyemiyor. Birinin bu gerçekleri dile getirmesi lazım. Sanatçının amacı budur. Toplum adına düşündüklerini ve hissettiklerini konuşmaktır. Bu bazen aykırı gibi gelir. Sanatçı öncüdür ve 3-5 sene sonrasını görür."