Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı?

Cem Yılmaz sahnede yeni aşkını ve eski eşine ödediği nafakayı anlatıyor. Ünlü komedyen, VIP biletleri 37 bin 850 TL'ye kadar çıkan gösterisinin gündemini sürekli güncelliyor. Son gösterisinde seyircisine bu kez yeni aşkını müjdeledi, eski eşine de nafaka göndermesi yaptı.

Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı?

Eniştenizle buldumcuk olduk

Cem Yılmaz, Zorlu PSM’deki son gösterisinde pilates hocası sevgilisi Necla Karahalil’i de gündemine aldı. Kendisinden sık sık “Sevgilim” diye bahsetti. Bazı esprilerinden önce “Sevgilim var, şimdi ona ayıp olmasın” derken öyle mutluydu ki…


Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı?

 

Cem Yılmaz’la aşkının ortaya çıkmasının ardından Instagram takipçisi 1 hafta içinde 65 bin artan Necla Karahalil ise ‘aşk’ soruları karşısında sessizdi.


Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı? - Resim : 2

Baktı ki, Cem Yılmaz seyircisiyle paylaşıyor. Kendisi de takipçilerine açıklama yaptı. “Aranızda gerçekten bir şey var mı?” diye soranlara şöyle cevap verdi: “Yok bir şey ya! Sadece eniştenizle buldumcuk olduk o kadar.”


Oğlum annene sakın gösterme

Cem Yılmaz gösterisinde eski eşi Ahu Yağtu’dan kalan bir yarasını da şöyle ti’ye aldı: “Geçenlerde oğlum Kemal, internetten malvarlığımın 20 milyon dolar olduğuna dair bir haber okumuş. Bana ‘Baba doğru mu?’ diye sordu. ‘Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme’ diye uyardım. Biliyorsunuz, ömür boyu ödemem gereken bir nafaka söz konusu…”



Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı? - Resim : 3


Cem Yılmaz’ın 2012’de evlenip 20 ay sonra boşandığı Ahu Yağtu’yla yaşadığı nafaka krizi bitmiyor.

11 yıldır, eski eşine aylık 10 bin dolar ödeyen Yılmaz, nafakanın TL’ye çevrilmesini talep etmişti.

Ancak mahkeme talebini reddetti. Boşanırken Ahu Yağtu’ya, Range Rover cip, Sarıyer, Şişli, İstinye’de üç gayrimenkul ve 500 bin dolar vermişti.



Cem Yılmaz sahnede neden Ahu Yağtu'yu diline doladı? - Resim : 4


Ne yaşıyorsa gösterisinde anlatmayı seven Cem Yılmaz evliliğinin ilk günlerindeki bir şovunda da şunları söylemişti: “Yeni evliyim, çok da mutluyum. Allah korusun, boşanmalarda kadınlar malın-mülkün yarısını istiyor. 700 daireyi nasıl veririm hanıma?” Ahu Yağtu bu espriye çok gülmüştü.

Müge DAĞISTANLI / 10 Haber