Ceyda Düvenci Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu?

Sosyal medyada hemen her hafta aşklarını haykırdıkları paylaşımlar yapan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişti.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu?

Anlaşmalı olarak İzmir Ödemiş Adliyesi'nde boşanan çiftin davası 15 dakika sürdü.

Çift, çocukları Okan Ali'nin velayeti konusunda da fikir birliğine vardı ve velayet annede kaldı.

Boşanmanın ardından imalı paylaşımlarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci'den bir dikkat çeken hamle daha geldi.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu?

Ünlü oyuncu ve sunucu eski eşinin adının baş harfini koluna dövme yaptırmıştı. Boşanmanın ardından Ceyda Düvenci, kolundaki dövmeyi sildirmek yerine "B" harfini "Believe" yaptı.

İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü oyuncu ise dün yine biten evliliği ile ilgili açıklama yaptı.

"HAYATIMIN DEĞİŞTİĞİ BİR YAZDI… BİRAZ ZOR GEÇTİ…"

Ceyda Düvenci açıklamasında, "Hayatımın değiştiği bir yazdı. Şimdi iyiyim, evet biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu, yeni hayatlarımızda birbirimize uyumlanabildiğimiz, evlatların da artık her şeyi kabul ettiği, yavaş yavaş da yeni düzene alıştıkları bir sonbaharı karşılıyorum. Böyle oluyor bazen; hayatın içinde, beklemediğiniz değişiklikler, dönüşümler... Günün sonunda bütün duyguların hakkını vererek atlatmak sonra da yolunuza kaldığınız yerden devam etmek tabii ki ilişkileri de yıpratmadan belli saygı çerçevesinde koruyarak devam ettirebilmek" ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu? - Resim : 2


"ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ"

Yaz boyunca "İyileştiğin anları unutma" mesajıyla yaşadığı zor zamanları haykıran Ceyda Düvenci'nin iyileştiğini açıklaması hayranları arasında mutlulukla karşılandı.

Ceyda Düvenci Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu? - Resim : 3

Bülent Şakrak, boşanmanın ardından sessizliğini korurken Ceyda Düvenci'nin sürekli olarak biten evliliğiyle ilgili paylaşımlarda ve açıklamalarda bulunması "Bülent Şakrak'ı unutamıyor mu?" yorumlarına da sebep oluyor.