Demet Akalın'ın ağzının ayarı yok!..

Bir zamanlar dekolte ve transparan elbiseler tercih eden şarkıcı Demet Akalın'ın bileklerine kadar kapalı siyah elbisesi sosyal medyayı karıştırırken, gelen eleştiriye verdiği yanıt ise şoke etti.

Demet Akalın'ın ağzının ayarı yok!..

Şarkıcı Demet Akalın siyah uzun elbisesiyle sahneye çıktı.


Demet Akalın'ın ağzının ayarı yok!..

Ünlü şarkıcı sahne kıyafetine gelen 'ferace' eleştirisine ise "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor k.ku izlemeye değil" yanıtını verdi.


Demet Akalın'ın ağzının ayarı yok!.. - Resim : 2

Akalın'ın 'k.ku' yanıtı ise herkesi şaşkına çevirirken Demet Akalın siyah giydiği için asalet dersi verdiğini ifade etti.

Kıyafetine gelen eleştiride seçtiği kelimeyle de asaletini tescilleyen(!) Demet Akalın'a ilk gönderme Petek Dinçöz'den geldi.

Demet Akalın'ın ağzının ayarı yok!.. - Resim : 3


TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuşan Demet Akalın, "Ben dekolte de giyiyorum. Bu yandan yırtmaçlı uzun bir elbiseydi. Kafa olarak değişmedim alakası yok. Koymuşlar benim eski resimlerimi. Olabilir ben mayo da giydim, transparan da giydim. Ben kimsenin giydiğine karışmam. Bu yazdıkları eleştiri olmuyor. Yok çarşaf mı giydin bilmemle. Hakaret edene de lafı yapıştırırım yani. Kusura bakmasınlar. Ben yine dekolte giyiyorum ne alakası var. Arada böyle şeyler diyorum bakayım atlayanlar olacak mı diye...

Bazı şeylerin dozajı fazlasıyla kaçtı. Hangimiz daha çok açalım yarışına girdiler. Esra diye arkadaşım var. Birini izlemeye gittik. İki saat kadının şeyini seyrettik diyor. O açmaktan gocunmuyorsa ben neden bakmayayım diyor. Ben de böyle birine denk geldim. Sevdiğim için uyardım." ifadelerini kullandı.

Akalın, "İsim falan sormayın" diyerek kimden bahsettiğini söylemedi.