Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ayrılığında olay detay! Servetlik dairelere ne olacak?

2020 yazında başlayan aşklarını bundan sekiz ay önce nikah masasına taşıyan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararı, magazin gündemine yerleşti.

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ayrılığında olay detay! Servetlik dairelere ne olacak?

Boşanmaya karar veren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, dün yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."

İHANETİ YALANLADILAR

Bu açıklamanın ardından herkesin merak konusu ayrılığın nedeni oldu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, gerekçenin sadece "şiddetli geçimsizlik" olduğunu söylerken ortaya ihanet iddiaları da atıldı.

Ancak taraflar, bunları kesin bir dille yalanladı. İkiliyi boşanmaya götüren kriz, güzel oyuncunun 26 Şubat'taki yaş gününde başladı.

O akşam güzel oyuncu, daha çok ünlü popçunun arkadaşlarının olduğu partiden sıkıldı.

BİTMEYEN KAVGALAR

Oğuzhan Koç'a "Buradan gitmek istiyorum" diyen Demet Özdemir, sert bir şekilde "Hayır" yanıtı alınca ipler gerildi. Demet Özdemir'in o akşam evi terk etmesiyle büyüyen kavga, kısa süreliğine çözüldü.

Ancak Demet Özdemir yeniden Levent'teki eve dönünce çift neredeyse her akşam bitmeyen tartışmalarına devam etti.

İkilinin evliliğini terapi de kurtaramayınca her iki taraf da daha fazla yıpranmamak için boşanmaya karar verdi.

ÇEŞME'DE KOMŞULAR!

Aşkları Çeşme'de başlayan çiftin bir süre önce de buradan ev aldığı ortaya çıktı.

Ünlü çift, yakın dostları Berkay ve Özlem Ada Şahin'in de evinin olduğu siteden 15 milyon TL'ye birer tane dubleks daire aldı.

Boşanan ikilinin bu daireleri ne yapacağı ise merak konusu oldu.