Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı

Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile yaşadığı ilişki kısa süre önce biten oyuncu Devrim Özkan, sosyal medya fenomeniyle görüntülendi.

Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile oyuncu Devrim Özkan'ın ilişkisi çok konuşulmuştu. Kısa süre önce sona eren ilişkinin ardından Devrim Özkan, "Ebo" olarak da bilinen sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver ile görüntülendi.

Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı


Bu birlikteliğin ardından "İkilinin arasında aşk mı yaşanıyor?" soruları gündeme geldi.



Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı - Resim : 2


Kol kola görüntülendiler

Devrim Özkan ve İbrahim Tilaver, Karaköy'de bir mekandan birlikte çıkarkan görüntülendi. Kol kola yürüyen ikiliye magazincilerin sorduğu soru üzerine Devrim Özkan, "Sadece arkadaşız" yanıtını verdi.



Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı - Resim : 3


Devrim Özkan'dan aşk iddialarına yanıt


İbrahim Tilaver ile aşk yaşadığı iddiaları sosyal medyada çok konuşulan Devrim Özkan, kendi sosyal medya hesabından durumla ilgili açıklama yaptı.

Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı - Resim : 4

Özkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Herkese merhaba, bugün hakkımda çıkan ilişki haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Muhabir arkadaşıma da vermiş olduğum cevapta olduğu gibi; kalabalık bir arkadaş grubu ile yemeğe çıktık. Uzun süredir hakkımda yazılan doğruluğu olmayan konularla gündemiş meşgul etmek istemiyorum. Arkadaşlarımızla gülüp eğleneceğimiz günlerimiz bol olsun. Sevgiler."

'Ebo'
lakabıyla maruf, İbrahim Tilaver de sosyal medya hesabından çıkan haberleri yalanladı.


Devrim Özkan aşk iddiasını yalanladı - Resim : 5