Devrim Özkan hakkında bomba gelişme

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ayrıldı. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler. Özkan'ın rol aldığı "Ne Gemiler Yaktım" dizisi de erken final yaparak ekrana veda etti.

Devrim Özkan hakkında bomba gelişme

“Deha” dizisi Show TV’nin merakla beklenen yeni projelerinin başında geliyor. 

Aras Bulut İynemli’nin son olarak kostüm provalarına da katıldığı diziyi uluslararası projelerde de görev alan başarılı yönetmen Umut Aral yönetecek. 

Damla Serim’in yazdığı, bazı sahneleri Kıbrıs’ta çekilecek olan dizide Devran adlı bir matematik dehasının etkileyici hikâyesi beyazcama taşınacak.



Devrim Özkan hakkında bomba gelişme


Dizinin Devran’ı Aras Bulut İynemli’nin partneri Esme rolü için adı geçen isimlerin başında Devrim Özkan geliyor.



Devrim Özkan hakkında bomba gelişme - Resim : 2


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
 Ay Yapım imzalı "Ne Gemiler Yaktım" dizisinin final haberi gelen Devrim Özkan’ın “Deha”yla ilgili görüşmelere yeni başlayacağı öğrenildi.


Devrim Özkan hakkında bomba gelişme - Resim : 3

 
Ay Yapım’la 4 yıllık sözleşmesi olan Özkan’ın görüşmelerinin nasıl ilerleyeceği merak konusu…


Devrim Özkan hakkında bomba gelişme - Resim : 4


Öte yandan Deha’da Devran’daki matematik zekasını keşfeden ve onu yetiştiren babası İskender rolü için adı geçen Erdal Beşikçioğlu’nun CHP’den gelen teklifi kabul edip Etimesgut Belediye Başkanı adayı olmasının ardından karakter için son dizisi "Yıldızlar Bana Uzak" yeni biten Gürkan Uygun başta olmak üzere başka isimlerle görüşüldüğü öğrenildi.



Devrim Özkan hakkında bomba gelişme - Resim : 5