Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı!

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira aşkı sona erdi. Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı!

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'nın aşk yaşadığı yönündeki söylentiler geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı!


Özkan ile Torreira, söylentilerle ilgili uzun süre sessiz kalırken, yaz aylarında ABD tatilinde görüntülenmişlerdi. Devrim Özkan, "Torreira ile Miami'de görüntülendiniz. Konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna; "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti.



Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı! - Resim : 2

Bu tarihten sonra birlikte çekildikleri fotoğraflarla aşklarını sık sık gözler önüne seren Devrim Özkan ile Lucas Torreira, sarf ettikleri cümlelerle de birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini de şu sözlerle dile getirmişti:

Lucas Torreira: En iyi yerimsin, hayatımda olmanı seviyorum. Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın.

Devrim Özkan: Seni seviyorum. Benim aşkım, şampiyonum.



Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı! - Resim : 3


Devrim Özkan ile Lucas Torreira'nın birlikteliği sona erdi.



Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı! - Resim : 4


Özkan ile Torreira, birbirlerinin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi bırakırken birlikte olan fotoğrafları da sildiler.


Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı! - Resim : 5


10Haber'den Müge Dağıstanlı'nın aktardığı bilgiye göre 
çifte yakın bir kaynak “Kıskançlık yüzünden tatsızlık çıktı. Ama Devrim geri adım atmıyor. Yoksa Torreira barışa hazırdı” diyor.


Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı! - Resim : 6


İkili daha önce de ayrılmıştı. Sebebi; Torreira’nın, Devrim Özkan’ın mesleğine karışması, kıskançlık yapmasıydı.