Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası ilk paylaşım

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu tam 5 aydır devam eden ilişkilerini sonlandırdılar. Ayrılık sonrası Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na göndermeli bir paylaşım geldi.

Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası ilk paylaşım

Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu'nun ayrılığı, magazin gündemine büyük etki yaptı. Tam 5 aydır sevgili olan Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu'nun ilişkilerini sonlandırdıkları öğrenildi.

Gazete Magazin'de yer alan habere göre Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu, aralarındaki anlaşmazlıklardan ve fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırma kararı aldılar.

Ayrılık sonrası ise Dilan Çiçek Deniz'den şaşırtan bir paylaşım geldi.

Deniz, Instagram hesabından "Özgürüm" notlu göndermeli bir paylaşım yaptı.


Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası ilk paylaşım


Yazıcıoğlu ise aralarında Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat ve Çiçek'in eski sevgilisi Furkan Andıç'ın da olduğu ünlü isimlerle eğlendiği anlardan görüntüler paylaştı.



Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası ilk paylaşım - Resim : 2


Bu karenin hikayesi ise tam olarak şöyle; Dilan Çiçek Deniz, 2017 yılında Furkan Andıç ile aşk yaşamaya başlamış ve çiftin ilişkisi 1 yıl sürmüştü.

Ayrılığın ardından Andıç, Deniz'in yakın arkadaşı Aybüke Pusat ile yeni bir aşka yelken açtı. Deniz ise İzlandalı Thor ile ilişki yaşadı. Evlilik hazırlığı yapan Deniz'in bu birlikteliği de mutlu sonla bitmedi.

Deniz'in yalnızlığı Mert Yazıcıoğlu'nun hayatına girmesiyle son buldu.

Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve ayrıldığı aşkı Mert Yazıcıoğlu'nun aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyada çok konuşuldu.