Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na 35 bin liralık jest!

Arnavutköy'de objektiflere yansıyan Dilan Çiçek Deniz-Mert Yazıcıoğlu çifti, gazetecilerle sohbet etti.

Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na 35 bin liralık jest!

Aşklarıyla gündem olan Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu, Ramazan Bayramı'nda gittikleri Maldivler'den sonra ilk kez önceki akşam görüntülendi.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Mert Yazıcıoğlu'nun 30. yaş günü için Arnavutköy'deki bir balıkçıya giden ünlü çifte, küçük bir arkadaş grubu da eşlik etti.

Çift, akşam saatlerinde geldiği mekandan yaklaşık altı saat sonra ayrılırken kapıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na 35 bin liralık jest!


Geçtiğimiz haftalarda kolunu kıran Dilan Çiçek Deniz, "Ameliyat oldum, iyileşmeyi bekliyorum. Birkaç haftaya düzelecek sanırım" dedi ve "Mert bir an olsun yalnız bırakmıyor beni" diyerek sevgilisine övgüler yağdırdı.

Doğum gününü kutlayan Yazıcıoğlu ise şöyle konuştu: "Yeni yaş, yeni dilekler bakalım... Dinleniyoruz, iyileşmeyi bekliyoruz diyebilirim. Tadını çıkarıyoruz her şeyin."

Öte yandan Mert Yazıcıoğlu'nun yaş gününde hesabı Dilan Deniz Çiçek'in ödediği iddia edildi.


Dilan Çiçek Deniz'den Mert Yazıcıoğlu'na 35 bin liralık jest! - Resim : 2


Söylenenlere göre 10 kişiye gelen hesap da toplamda 35 bin TL'ydi! Mekanda bir kişinin akşam yemeğinin yaklaşık 3 bin TL civarında olması ise ayrı bir gündemdi.

Arnavutköy'deki bu popüler mekan için yabancı turistler de "Bir balığa 60 dolar, birkaç karidese 25 dolar ödemek çok mantıksız" gibi yorumlar yaptı...