Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama

Gökberk Demirci'den "Safir" dizisindeki partneri Burak Berkay Akgül ile yakınlaştığı için ayrıldığı iddia edilen Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'den benzer sebeple ayrıldığı söylenen Hira Koyuncuoğlu ortaya atılan ihanet söylentisi üzerine sessizliğini bozdu.

Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama

Kapadokya‘da çekilen “Safir” dizisinin başrol oyuncusu Özge Yağız‘ın uzun süredir beraber olduğu Gökberk Demirci‘den ayrıldığı ortaya çıkmış, aynı günlerde Özge Yağız’ın “Safir” dizisindeki partneri Burak Berkay Akgül de 3 yıllık sevgilisi Hira Koyuncuoğlu‘yla yollarını ayırmıştı.


Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama


Birsen Altuntaş'ın haberine göre Hira Koyuncuoğlu’nun sevgilisini Kapadokya’da ziyaret etmesinin hemen ardından İstanbul’a döner dönmez beraber tüm fotoğraflarını silmesi dikkat çekmişti. Bir süre sonra Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün dizi setinde yakınlaştığı iddiası ortaya atıldı.



Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama - Resim : 2


Son olarak ikilinin aldatıldığını düşünen eski sevgilileri Gökberk Demirci ile Hira Koyuncuoğlu’nun takipleşmesi de çok konuşuldu.

Özge Yağız bütün bu iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı: “Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı. Bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum.”

Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama - Resim : 3



Konuya ilişkin MuhabirOnline'a konuşan Hira Koyuncuoğlu ise "Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Kırgın ve üzgünüm... Benim için zor bir süreç geçiyor. Herkes için zordur eminim. Çok kırgın ve üzgünüm..." ifadelerini kullandı.



Dizi setinde ihanet iddiasında taraflardan ilk açıklama - Resim : 4