Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı

Kapadokya'da çekilen "Safir" dizisinin başrol oyuncuları Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül aynı günlerde sevgililerinden ayrıldı.

Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre pazartesi akşamları yayınlanan “Safir” dizisinin çekimleri Kapadokya’da tam gaz devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncularından Özge Yağız, ikinci kez barıştığı Gökberk Demirci‘den ayrıldı.


Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı


Gökberk Demirci’nin ayrılığın hemen ardından yayınladığı "Kimse için yapmaz deme, uygun koşullar sağlandığında herkes her şeyi yapabilir" mesajı dikkat çekti.



Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı - Resim : 2


Özge Yağız‘ın ardından dizideki partneri Burak Berkay Akgül ile 3 yıldır beraberlik yaşadığı meslektaşı Hira Koyuncuoğlu‘dan ayrılması dikkat çekti.



Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı - Resim : 3


“Safir” dizisinin iki başrol oyuncusu Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül‘ün aynı anda uzun süredir devam eden ilişkilerini bitirmesi “Kapadokya’da yeni bir dizi aşkı mı doğdu?” sorusunu akıllara getirdi.

Bu arada ilginç bir gelişme oldu. Özge Yağız‘la ayrılan ve aldatıldığını düşünüp bilgi toplayan Gökberk Demirci, eski sevgilisi Özge Yağız‘ın yeni partneri Burak Berkay Akgül‘le yolları ayrılan Hira Koyuncuoğlu‘nu sosyal medyadan takibe aldı.

Geçen günlerde Kapadokya’ya set ziyareti yapan Koyuncuoğlu‘nun da Gökberk Demirci‘ye karşı takiple yanıt vermesi iki oyuncunun ihanete uğradıkları iddiasını gündeme getirdi.


Dizi setinde skandal ihanet iddiası! İkisi de sevgililerinden ayrıldı - Resim : 4


Konuyla ilgili tarafların yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor.