Dünyayı şoke eden 'uzaylı cesetleri'! Kurgu mu, gerçek mi?

İnsan olmayan cesetler Meksika Kongresi’nde gösterildi. Uzaylı olduğu düşünülen cesetler yosun madenlerinde bulundu...

Dünyayı şoke eden 'uzaylı cesetleri'! Kurgu mu, gerçek mi?

HALKTV'nin haberine göre Meksika'nın başkentinde, gazeteci ve ufolog Jaime Maussan'ın öncülüğünde, uzaylı olduğu iddia edilen iki cesedin ortaya çıkarıldığı resmi bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe bilim insanları da ev sahipliği yaptı. Amerikalılar Güvenli Havacılık İcra Direktörü ve eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves de toplantıya katıldı.

Meksika Kongresi’nde gazeteci ve ufolog Jaime Maussan Peru’nun Cusco kentinde bulunan “insana ait olmayan” iki bedeni milletvekillerine sundu. "İnsan olmayan" uzaylı cesetlerinin 1.000 yıllık olduğuna inanılıyor.


 

Resmi bir törenle tanıtılan iki küçük ceset herkesin görebilmesi için pencereli kutularda sergilendi. Etkinliğe bilim adamları ile Güvenli Havacılık için Amerikalılar İcra Direktörü ve eski ABD Donanması pilotu Ryan Graves de katıldı.

Maussan, yemin ederek Meksika hükümeti üyelerine ve ABD'li yetkililere hitap ederek bulgularını açıkladı.

Maussan, UFO örneklerinin kısa süre önce Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'nde (UNAM) incelendiğini ve bilim adamlarının radyokarbon tarihleme yöntemini kullanarak DNA kanıtları elde ettiklerini belirterek ekledi: "Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil... Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler"