Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile geçtiğimiz haftalarda evlenmişti. Ünlü şarkıcının son olarak 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edildi.

Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı!

İlk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapan Ebru Gündeş'in bu evliliği çok kısa sürmüş, ikili üç yıl sonra boşanmıştı. 49 yaşındaki sanatçı ikinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapmış ancak çift bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı.


Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı!


Ebru Gündeş üçüncü evliliğini ise 2010 yılında Reza Zarrab ile yapmış, ikilinin 15 Ekim 2011'de Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

YAŞ FARKI GÜNDEM OLDU

Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş aradığı aşkı 2023'ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir'de bulmuştu.



Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 2

Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem olmuştu.

'EŞİNDEN BOŞANDIKTAN SONRA SEVGİLİ OLDULAR' İDDİASI

İş insanı Murat Özdemir'in, evliliği devam ederken Ebru Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Selin Kabaklı, "Eşiniz sizi Ebru Gündeş'le aldattı mı?" sorusuna, "Ebru Abla umarım bana yaşattıklarını yaşamasın. Herkesin yolu açık olsun" yanıtını vermişti.



Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 3


DUBAİ'DE EVLENDİLER

Ebru Gündeş ile yazılım şirketi sahibi Murat Özdemir, 2023'ün son günlerinde başlayan ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda Dubai'de resmileştirmişti.



Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 4


EBRU GÜNDEŞ HAMİLE Mİ?

Ebru Gündeş'in jet evliliğinin ardında hamilelik olduğu iddiası gündemi sarsarken; TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın"  programında bu iddianın gerçeği yansıtmadığı söylendi.


Ebru Gündeş bebek mi bekliyor? Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 5