Ebru Şahin kafayı Eda Ece'nin genç sevgilisine taktı!

Cedi Osman'ın eşi oyuncu Ebru Şahin, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Fransa'ya kaybederek EuroBasket'e veda ettiği maçın ardından gündem olan bir paylaşım yaptı.

Ebru Şahin kafayı Eda Ece'nin genç sevgilisine taktı!

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, EuroBasket 2022 son 16 turunda Fransa'ya uzatma sonucu 87-86 yenilerek turnuvaya veda etti.

Oyuncu Eda Ece ile uzatmalı bir aşk yaşayan milli oyuncularda Buğrahan Tuncer, maçın ardından "Konuşacak pek bir şey yok. İkinci defa oluyor bu. Ben böyle bir maç hatırlamıyorum. Herkes çok üzgün, çok. 2019, şimdi bu. İmkansızı yine başardık. 9 saniyede kazanacağımız maçı uzatmaya götürüp kaybediyoruz. Pek bir şey diyemiyorum" yorumunda bulundu.

CEDİ YERİNE ŞAHİN YORUMDA BULUNDU

Karşılaşmanın ardından A Milli Basketbol Takımı'nın yıldızlarından Cedi Osman herhangi bir yorumda bulunmazken oyuncu eşi Ebru Şahin'den sert bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından Milli Takım'la ilgili eleştirel bir paylaşım yapan Ebru Şahin, "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet" ifadeleriyle sert bir gönderme yaparak tepki çekti.

Ebru Şahin kafayı Eda Ece'nin genç sevgilisine taktı!


Buğrahan Tuncer'i hedef aldığı söylenen Ebru Şahin bir süre sonra bu paylaşımı silerek sosyal medya hesabından kaldırdı.