Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal gecesi!

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun gittikleri bir mekanda kavgaya karıştığı iddia edildi.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal gecesi!

MedyaRadar'ın haberine göre geçtiğimiz ay Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile dünyaevine giren Ece Erken’in Bodrum’da Yıldız Tilbe’yi dinlemeye gittiği bir mekanda kavgaya karıştığı iddia edildi.

Konuşulanlara göre eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bir grupla başlayan tartışması üzerine çıkan kavga da tabaklar havada uçuştu.

‘JANDARMANIN GELMESİYLE SON BULDU

Kavganın ne sebeple çıktı öğrenilmezken Ece Erken’in kaşının patladığı ve kocasının dişleri kırıldığı ileri sürüldü. Kavga, jandarmanın gelmesiyle son bulurken, gece karakolda son buldu.

CEVAP NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Herhangi bir görüntünün olmadığı kavganın ardından bir açıklama yapmayan çift, yaralanma iddialarına fotoğrafla cevap verdi. Kaşının patladığı söylenen Erken, eşiyle bir fotoğrafını paylaşarak iddiayı yalanladı.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal gecesi!

"BU DA ÖDENEN HESAP"

Erken daha sonra iki paylaşım daha yaparak işin aslını anlattı ve gecede ödenen hesabı paylaşıp "Artık buna bir 'Dur' denilmeli" diyerek isyan etti.

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal gecesi! - Resim : 2

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun skandal gecesi! - Resim : 3

 

MEKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre ise Yalıkavak Mücver Restaurant yetkilileri de yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Basın mensuplarının dikkatine, dün akşam mekanımızda iki misafirimiz arasında bilinmeyen nedenlerle çıkan sözlü tartışma, üzücü bir arbede ve kavga ile sonuçlanmıştır. Olay daha fazla büyümeden arbedeye müdahale eden güvenlik ekibimiz, tatsız hadisenin taraflarını hızla mekan dışına almış, üzücü hadisenin büyümesine ivedilikle engel olmuştur. Tatsız kavganın mekan dışında da devam edebileceği endişemiz üzerine, emniyet birimleri bizim tarafımızdan bilgilendirilmiş ve tedbir amaçlı mekana davet edilmiştir.”

“FAHİŞ FİYAT İDDİALARI YALANDIR”

“Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polisimiz, olaya mümkün olan en kısa sürede müdahale ederek yaşanan tatsızlığın başka üzücü olaylara sebebiyet vermemesi için gereken her türlü hassasiyeti ve özveriyi göstermiştir. Tüm bunlara rağmen bazı sosyal medya hesaplarında, bazı internet sayfalarında ve bir takım merdiven altı haber sitelerinde kavganın ‘fahiş hesap’ sebepli olduğu iddiaları bizleri bir kez daha üzüntüye sevk etmiştir. Bu iddia kesinlikle yalandır.”

“Böylesine güdümlü ve mesnetsiz iddialarda bulunmak yerine arzu eden, merak eden herkesle yemekli galalardaki fiyat politikamızı bir kez daha paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bizim için bütün misafirlerimiz değerlidir, önemlidir ve eşsizdir… Sezon başından bu yana onlarca sahne performansına ev sahipliği yapan, yüzlerce müzikseveri ağırlamaktan gurur duyduğumuz mekanın bundan sonraki felsefesi de aynı olacaktır. Dün gece yaşanan tatsız hadise ve bugün çeşitli mecralarda ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı ve hukuken konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”