Eda Ece'den kafayı sevgilisine takan Ebru Şahin'e sert tepki!

Ebru Şahin, eşi Cedi Osman’ın forma giydiği A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın mağlubiyetinin ardından basketbolcu Buğrahan Tuncer’e kafayı fena taktı.

Eda Ece'den kafayı sevgilisine takan Ebru Şahin'e sert tepki!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın önceki akşam sadece tek bir sayı farkla son 16 turundan elenmesinin ardından tepkilerin odağındaki isim Cedi Osman oldu.

NBA'da forma giyen Osman'ın eşi Ebru Şahin'in hedefine ise Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer'i alması şok etkisi yarattı.

Eda Ece'den kafayı sevgilisine takan Ebru Şahin'e sert tepki!

Ebru Şahin'in "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş kişiler takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet." sözlerinin ardından Eda Ece, yakışıklı aşkına kafayı takan Ebru Şahin'i Instagram'da engelleyerek meslektaşına tepki gösterdi.

Şahin ise sosyal medyada yazılanların ardından şu açıklamaları yaptı: "Kızdığım bir şeyi kendim yapmamak adına fark edip sildiğim bir şey üzerinden paylaşımlar yapılmasını anlayamıyorum. Kimsenin emeğini ve başarısını göz ardı etmiyorum. Gurur duyduk her çabadan. Lütfen beni değil sporu konuşun."