Edin Dzeko gecelerde hem neşe hem de Dolar saçtı!

Edin Dzeko, önce yeşil sahalara ardından gece hayatına hızlı bir giriş yaptı. Eşi Amra Dzeko ve arkadaşı Eldin Adilovic ile Arnavutköy’de bir mekana giden Dzeko’nun etrafını çıkışta çiçekçiler sardı. Eşine iki gül alan Dzeko, çocuklara 200 dolar para verdi.

Edin Dzeko gecelerde hem neşe hem de Dolar saçtı!

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Edin Dzeko, önceki akşam Arnavutköy'teydi.

Boğaz manzarası eşliğinde eşi Amra Dzeko ve arkadaşı Eldin Adilovicve eşi ile yemek yiyen ünlü futbolcu, yaklaşık 4 saat mekanda kaldı.

Uzun süren koyu sohbet sonrası hesap isteyince Dzeko ve Adilovic arasında ilginç anlar yaşandı. Bir dönem Samsunspor'da forma giyen Eldin Adilovic, masaya gelen hesabı Dzeko'nun elinden kapınca ünlü futbolcu neye uğradığını şaşırdı.

HESAP BENDEN!

10 yıldan fazla süre Türkiye'de forma giyen eski futbolcu Adilovic, "Sen benim misafirimsin, hesabı ben ödeyeceğim" diyerek 16 bin TL ödedi.

Mekan çıkışı hızlıca eşini arabaya bindirdikten sonra yanına gelen çiçekçi çocukları kırmayan Dzeko, 2 çocuğa 100'er dolar vererek eşine gül aldı.

Edin Dzeko gecelerde hem neşe hem de Dolar saçtı!


Parayı gören çocuklar, mutlulukları yüzlerine yansıdı.