Enis Arıkan: "Yatak odamdan da bir herif çıkmıştı artık gelmeyin"

Son dönemlerin ünlü ismi Enis Arıkan, Alaçatı'daki evinin kapısına gidip fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerine isyan etti.

Enis Arıkan: "Yatak odamdan da bir herif çıkmıştı artık gelmeyin"

Enis Arıkan her yaz olduğu gibi yine tatilini Alaçatı’daki evinde geçiriyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isim evinin kapısını çalıp fotoğraf çektirmeye gelen sevenlerine veryansın ederek çektiği videoda “Tam çok taze olmuşken söyleyeyim; lütfen Alaçatı’daki evime gelmeyin kardeşim… Gelip kapımı çalmayın. Çok ayıp bir şey bu tanımadığınız insanın kapısını çalıp ‘Fotoğraf çektirmek çektirebilir miyiz?’ diyemezsiniz. Yıllar evvel de yatak odamdan bir herif çıkmıştı. Buyurun beyefendi dediğimde ‘Fotoğraf istiyorum’ demişti. Yemin ediyorum size daha yıldık gelmeyin kardeşim… Ayıp ya! Tamam tatlıyız çok şekeriz. Zıkkımın dibi istemiyorum evimde sizi istemiyorum” dedi.


 

Sosyal medyada kimi kullanıcılar "Adam haklı" derken kimileri de "Değil evine gitmek, yolda görseniz dahi selam vermeyin madem istemiyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

Hızını alamayan oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Donlayım, çıplağım gelmeyin artık… Kameralardan görüyorum fotoğraf için geldiklerini… Yanımda kişileri gönderirim. Onlar da güle güle diyorlar… Koskoca insanlar geliyorlar sonra arkalarına baka baka gidiyorlar. Gidişleri de üzüyor beni… Neyim ben? Madame tussaud Müzesi’ndeki balmumu heykel miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz? Tanımadığım insanı sevmem, gelmeyin kapıma…”