Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda oynayan Başak Dizer: "Mutluluk vericiydi"

İlk kez Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen Başak Tatlıtuğ, eşinin profesyonel yaklaşımının kendisine ilham verdiğini söyledi.

Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda oynayan Başak Dizer: "Mutluluk vericiydi"

Markanın lansmanı, reklam filminin de çekildiği evde düzenlendi.


Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda oynayan Başak Dizer: "Mutluluk vericiydi"


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
lansmana gelen davetlileri kendi evlerine gelen davetliler gibi karşılayan Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez birlikte kamera karşısına geçmenin verdiği mutluluğu da aktardı.


Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda oynayan Başak Dizer: "Mutluluk vericiydi" - Resim : 2


Başak Dizer, rol aldıkları reklam filminden “Öncelikle markanın prematüre ve sağlıksız doğan bebeklerin hayata tutunması için, fiziksel, sosyal ve psikolojik koşulların iyileştirilmesi amacıyla başlattığı Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nı anlattığımız film yayınlandı. Bu proje benim de bireysel olarak çok etkilendiğim ve ilerleyen dönemde beni de bir parçası olarak göreceğiniz bir çalışma. 'Güvenli Bağlanma'nın ve 'Anne Kucağı'nın önemine değinmek, bebeklerin annelerinin kucağı, nefesi ve kokusuna ihtiyaç duyduğunun altını çizmek ve sosyal bir mesaj vermek çok kıymetli” diyerek bahsetti.

Başak Dizer: "Kıvanç’la oynamak mutluluk vericiydi"

İlk kez Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen Başak Tatlıtuğ, eşinin profesyonel yaklaşımının kendisine ilham verdiğini söyleyerek, “Kıvanç’ı daha önce sette de ekranda da izledim tabii ki ama onunla aynı karede rol almak çok farklı ve mutlu eden bir deneyimdi” dedi.

Eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda oynayan Başak Dizer: "Mutluluk vericiydi" - Resim : 3


Kıvanç Tatlıtuğ ise rol aldıkları reklam filmlerinin gerek sosyal sorumluluk yanı gerekse bebeklerin hayatına konfor katan içerikleri nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.