Esin Çepni ihaneti canlı yayında itiraf etti!

Kafalar grubu üyeleri arasında yer alan ve çıkardığı şarkılarla tanınan Bilal Hancı’nın eşi Esin Çepni’nin paylaşımları adeta sosyal medyayı salladı.

Esin Çepni ihaneti canlı yayında itiraf etti!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Esin Çepni paylaşımları ile gündem oldu.

Esin Çepni ihaneti canlı yayında itiraf etti!

2021 yılında evlendiği eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldatma görüntülerini yayınlayan Çepni "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin…" dedi.

Esin Çepni ihaneti canlı yayında itiraf etti! - Resim : 2



Telefonla konuk olduğu "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Bilal Hancı'nın ihaneti reddetmediğini ifade eden Çepni, "Görüntüler ortada... 'Ben kızı tanımıyorum. Anlık gelişen bir şey masamıza geldi. O an gelişti' dedi. Yanındaki futbolcu arkadaşının arkadaşlarıymış." şeklinde konuşarak dert yandı.


Esin Çepni ihaneti canlı yayında itiraf etti! - Resim : 3



Görüntüleri kendisine takipçilerinin gönderdiğini ifade eden genç kadın, "Zaten boşanacaktık. Fikir ayrılıkları ve hayat görüşü farklılıkları yaşıyorduk ama görünen o ki dava çekişmeli bir boşanmaya dönecek" dedi.