Eşiyle boşanacağı söylenen Britney Spears'tan açıklama

2000'li yılların başına damga vurduktan sonra hem kariyeri hem de özel hayatında büyük bir çöküş yaşayan Britney Spears, 14 ay evli kaldığı eşi Sam Asghari ile boşanıyor.

Eşiyle boşanacağı söylenen Britney Spears'tan açıklama

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre son yıllarda çalkantılı bir süreçten geçen ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Britney Spears, bu defa da boşanma haberleriyle dikkat çekiyor.

2022'de evlendiği Sam Asghari ile yollarını ayırma kararı alan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında, “Herkesin bildiği gibi, Sam ve ben artık birlikte değiliz… 6 yıl biriyle birlikte olmak için uzun bir süre, bu yüzden biraz şok oldum. Ama nedenini açıklamak için burada değilim çünkü bu kimseyi ilgilendirmez!!!

Ama artık acıya dayanamadım!!! Kalbimi eriten o kadar çok mesaj alıyorum ki size teşekkür ediyorum!!! Çok uzun zamandır ‘güçlü’yü oynuyorum ve Instagram’ım mükemmel görünebilir ama gerçeklikten çok uzak ve bence hepimiz bunu biliyoruz!!! Duygularımı ve gözyaşlarımı gerçekten nasıl hissettiğime dair göstermek isterdim ama her zaman zayıf yönlerimi saklamak zorunda kaldım!!!

Elimden geldiğince güçlü olacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım!!! Ve aslında oldukça iyiyim!!! Her neyse, iyi günler ve gülümsemeyi unutmayın!!!” diye yazdı.

Eşiyle boşanacağı söylenen Britney Spears'tan açıklama

41 yaşındaki yıldızın gönderisini yorum yapmaya kapatması dikkat çekerken söz konusu açıklama hayranlarının da kafasını karıştırdı.

KOCASI FARKLI KONUŞUYOR

Spears’ın açıklaması öncesinde, çeşitli kaynaklar ünlü ismin 29 yaşındaki Asghari’ye şiddet uyguladığını ve gözünü morarttığını söylemişti.

Öte yandan Asghari de, Spears’ın kendisini evdeki temizlik görevlisiyle aldattığını iddia etti.



Eşiyle boşanacağı söylenen Britney Spears'tan açıklama - Resim : 2


Boşanmak için ilk adımı atan Asghari’ye yakın kaynaklar Amerikan medyasındaki haberlerde çiftin birlikte yaşadıkları Güney California’daki bir evde aldatıldığını iddia etti.

2016 yılında Spears’ın “Slumber Party” klibinin setinde tanışan çift, Eylül 2021’de nişanlandı ve 9 Haziran 2022’de dünyaevine girdi.