Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen'in isteğiyle geçmişe sünger çekip 2015'te boşandığı eski eşi Serkan Uçar'ın yanına Katar'a gitti.

Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar ve oğlu Eymen ile sosyal medyadan paylaşımlar yapınca ikilinin barıştığı iddia edildi.


Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama

Erken, haddini aşan yorumları görünce ise çileden çıktı.


Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama - Resim : 2



Instagram hesabından zehir zemberek sözler sarf eden Ece Erken, şunları yazdı: "Pardon, geri zekalı mısınız? 'Para bitti, Ece Katar'a gitti' yorumlarını okudum, sahte hesaplardan yazılmış. Yazanları da tahmin ediyorum. Yıllardır çocuğuma ben bakıyorum, babasını hiç kötülemedim ve hep görüşmesini istedim.

Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama - Resim : 3

Hiç kırmadım ama Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım. Sahte hesaplar mal mal yorum yapmış, baya güldük."

'İHTİYACIM YOK'

Daha sonra hızını almayan ve gergin paylaşımlarına devam eden ünlü sunucu Ece Erken, "Eymen'in, hatta Eymen'in çocuğuna yetecek durumum var. Lütfen merak etmeyin olur mu? Hiçbir zaman kimseye ihtiyacım olmadı. Babasıyla görüştürmem size normal gelmeyebilir anne veya insan değilseniz. Ben tüm yaşadıklarıma rağmen tek bir gün evladıma babasını kötülemedim bazıları gibi. Çünkü ben her şeyden önce bir anneyim ve evladım herkesten önce gelir" diyerek kimseye ihtiyacı olmadığını dile getirdi.



Eski eşi Serkan Uçar'la barışan Ece Erken'den flaş açıklama - Resim : 4