Esra Bilgiç'ten şaşırtan ayrılık kararı!

Esra Bilgiç geçen aylarda 03 Medya’yla hem dizi, hem de film anlaşması yapmıştı.

Esra Bilgiç'ten şaşırtan ayrılık kararı!

Güzel oyuncu “Aşk Sanatı” filminde Birkan Sokullu‘yla, “Saklı Kalsın” dizisinde de Şükrü Özyıldız‘la başrolü paylaşacaktı. Plan şu şekildeydi; nisan ayında dizinin çekimleri başlayacak, Esra Bilgiç dizi setine ara verip haziran ayında Prag‘ta başlayacak filmin setine gidecekti. Bu arada da “Saklı Kalsın” dizisinde Şükrü Özyıldız ve diğer oyuncuların sahneleri çekilecekti, Bilgiç bir ay sonra filmdeki işini bitirip 26 bölüm sürmesi planlanan dizideki işine geri dönecekti.

Ancak dizi nisan ayında sete çıkamadı. Önce “Hilal” rolüne hayat vermek için “Saklı Kalsın” dizisiyle anlaşan Yağmur Tanrısevsin projeden ayrıldı. Daha sonra “Civan” rolünü oynamaya hazırlanan Feyyaz Duman sözleşme şartlarında anlaşamadı. Derken birkaç oyuncu daha ayrılınca Volkan Kocatürk‘ün yöneteceği dizinin çekimleri ertelendi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Esra Bilgiç‘in aynı yapım şirketi için hazırlanan “Aşk Sanatı” filmin çekimleri de başlayacağı için Bilgiç, projeden zamanlaması uymadığı için ayrıldı. Latin ülkeleri için çekilmesi planlanan dizi bu arada FOX‘a da satıldı.