Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım"

Eşi Burak Özçivit ile yer aldığı mobilya markasının reklam çekiminde sette özel karavan olmadığı gerekçesiyle olay çıkardığı konuşulan Fahriye Evcen isyan etti.

Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre eşi Burak Özçivit ile bir mobilya markasıyla reklam anlaşması imzalayan Fahriye Evcen'in özel kulisin yanı sıra karavan istediği için kriz çıkardığı ileri sürüldü.


Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım"


Çift çıkan haberlerin ardından Instagram hesaplarından açıklama yaptı.

"BIKTIK, USANDIK"

Burak Özçivit paylaşımında "Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik. 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın" ifadelerini kullandı. 


Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım" - Resim : 2


Evcen de "Artık gerçekten benim üzerimden hiç alakamın olmadığı haberler yapmaktan vazgeçseniz. Çok sıkıldım... Konunun benimle alakası yokken nasıl bana mal edilebiliyor anlamış değilim. Hepimize sağlıklı bir ruh hali, huzur ve mutluluk diliyorum" diyerek iddialara sitem etti.



Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım" - Resim : 3



FİRMADAN DA YALANLAMA GELDİ

Firma tarafından yapılan açıklamada da "Son dönemde medyada yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile gerçekleştirdiğimiz reklam çekimi hakkındaki olumsuz haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çekimler sorunsuz ve keyifli bir atmosferde tamamlanmıştır. Kamuoyunun yanıltıcı haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

 
Fahriye Evcen 'kapris' iddiasına isyan etti: "Artık vazgeçin, çok sıkıldım" - Resim : 4