Fanatik oyuncuların kavgasına Sinan Tuzcu'da dahil oldu

Oyuncu Sinan Tuzcu, Şahin Irmak'ın Galatasaray'a küfür eden Ertan Saban'la ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Fanatik oyuncuların kavgasına Sinan Tuzcu'da dahil oldu

Ertan Saban derbi sonrası eğlenirken Galatasaray’a sarf ettiği küfür nedeniyle gündem oldu. Galatasaray taraftarı Saban’ın oynadığı diziyle ilgili boykot kararı alırken Saban Galatasaray camiasından özür diledi.

Bu arada ünlü oyuncu Şahin Irmak da Ertan Saban için Instagram’dan “Ağzından çıkanı duymayan, sevinmeyi bilmeyen bir y…vşak”, Twitter’dan da “Beşiktaş’ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü GS’li arkadaşı, eşi dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!” paylaşımını yaptı.

Fanatik oyuncuların kavgasına Sinan Tuzcu'da dahil oldu

Saban'da benzer bir uslupla meslektaşına yanıt verdi.


Fanatik oyuncuların kavgasına Sinan Tuzcu'da dahil oldu - Resim : 2


Ertan Saban aldığı tepkiler üzerine özür dileyerek, "Herkese merhaba. Galatasaray camiasını kırdığım, üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamaların hararetiyle, taraftar hararetiyle söylenmiş cümleydi benimkisi. Gerçekten tüm samimiyetimle özür dilerim." mesajını paylaştı.

İki fanatik oyuncunun iğrenç diyalogları nedeniyle bu kez Şahin Irmak’ın özür dilemesi gerektiği yorumları yapıldı ve bu konuda açılan etiket twitter’da TT oldu.

Yaşanan bu kaosa bir başka oyuncu Sinan Tuzcu da dahil oldu.


Fanatik oyuncuların kavgasına Sinan Tuzcu'da dahil oldu - Resim : 3


Tuzcu “Galatasaray taraftarıyım, çocukluk aşkımdır bilen bilir, yıllarca deplasman demeden maçtan maça koştum, tribün ne söylüyorsa ben de söylerim arkadaş, gereksiz duyar kasmak saçma! Ertan Saban iyi Beşiktaşlıdır, kazanmış maçı, kutlamasını yapıyor, bu kadar basit. Saçmalamayın… Eleştirenlerin her birinin ağız dolusu bağıra bağıra söylediği şarkıları da biliriz. Ahlak zabıtası kesilmenin anlamı yok” dedi.

Bunun üzerine Şahin Irmak, Tuzcu’ya “Aynen Sinan birbirimize ana avrat sövmeye devam. Ahlak zabıtalığının lüzumu yok!” cevabını verdi.