Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor

“Bihter” filminde birlikte rol alan ve sette tartışan Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasındaki gerilim sürüyor. Abdullah'ın, “Hande’yi kadroya ben aldırdım” sözlerine Ataizi'nden yanıt geldi.

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre "Aşk-ı Memnu" uyarlaması 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği ortaya çıkmıştı.


Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor


Yaşanan gerilim sonrası Ataizi, "Herkes herkesi biliyor" sözleriyle gündem olmuştu.


Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor - Resim : 2



Bununla da yetinmeyen Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'ı kastederek, "O malum kişi ile ilgili konuşmak istemiyorum" demiş ve ipleri iyice germişti.



Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor - Resim : 3


Filmin aynı zamanda yapımcıları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah ise, "Hande Ataizi'ni kadroya ben aldırdım. O da harika bir enerjiyle karşıladı ve projeye istekle dahil oldu" demişti.

KONUŞMA YASAĞI!

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Ataizi ise Farah Zeynep Abdullah'ın bu sözlerini doğruladı ve "Evet filme dahil olmamı Farah istedi" dedi.




Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi arasında soğuk savaş sürüyor - Resim : 4


İyice dallanıp budaklanan bu konu yüzünden film yapımcısının yasak getirdiği ve Ataizi'nin filme vizyon girene kadar konuşmayacağını öğrenildi.