Faruk Çolakoğlu'nun Özge Ulusoy'a aldığı yüzüğün değeri 500 bin Euro çıktı!

Parmağındaki tektaşıyla dikkat çeken manken Özge Ulusoy, gazetecilerin yüzüğü sorması üzerine utangaç tavırlar sergiledi.

Faruk Çolakoğlu'nun Özge Ulusoy'a aldığı yüzüğün değeri 500 bin Euro çıktı!

1 MİLYON TL OLDUĞU SÖYLENEN TEK TAŞ YÜZÜK 500 BİN EURO'YMUŞ

Patronlar Dünyasının haberine göre TEB Bankası’nın yüzde 50 ortaklarından da olan Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından Faruk Çolakoğlu'nun, sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyon TL'lik tek taş yüzük hediye ettiği basında geniş yer bulmuştu.

Yüzüğün 1 milyon TL değil, 500 bin euro değerinde olduğu ortaya çıktı. Yani bugünkü kurla yüzüğün değeri 14.507.495,00 TL.'ye eşit. 



Faruk Çolakoğlu'nun Özge Ulusoy'a aldığı yüzüğün değeri 500 bin Euro çıktı!

EVLİLİK SORULARINA "HAYIRLISI" CEVABI

Nişantaşı'nda parmağındaki yüzükle görüntülenen Özge Ulusoy evlilik sorularına ise "Hayırlısı" diyerek yoluna devam etti. 

Faruk Çolakoğlu'nun Özge Ulusoy'a aldığı yüzüğün değeri 500 bin Euro çıktı! - Resim : 2

FARUK ÇOLAKOĞLU KİMDİR?

Faruk Çolakoğlu, Türkiye'nin en önemli demir çelik, enerji ve bankacılık sektörlerinde adları bulunan Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından birisidir. TEB Bankası’nın yüzde 50 ortağı olan Çolakoğlu Holding'in veliahtı Faruk Çolakoğlu, Fransa'da bir firmada çalışıyor. Çolakoğlu 2019 yılından bu yana Özge Ulusoy ile birlikte.

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/colakoglu-holding-in-veliahtlarindan-birisi-olan-faruk-colakoglu-nun-sevgilisi-ozge-ulusoy-a-aldigi-yuzugun-degeri-500-bin-euro-cikti/288480