Fatih Altaylı'dan kendisini eleştirenlere sert tepki!

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası üzerinden kendisini eleştirenlere, "Salaklar, Kılıçdaroğlu’nu AKP'nin bastonu değil korkulu rüyası zannedecek kadar ahmaklar" dedi.

Fatih Altaylı'dan kendisini eleştirenlere sert tepki!

Ünlü gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası üzerinden kendisini eleştirenlere, "Salaklar, Kılıçdaroğlu’nu AKP'nin bastonu değil korkulu rüyası zannedecek kadar ahmaklar" dedi. 

Altaylı, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, CHP tabanından bazı kişilerin kendisine "Ne o, bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyip AKP'nin ekmeğine yağ sürmemişsin" dediğini belirterek, "Zannedersin 12 seçim kaybedip Türkiye’de 12 yılda rejim değişikliğine imkan sağlayan başkası" ifadesini kullandı. 
 
Altaylı, paylaşımında şunları kaydetti: 
 
"Bazı dangalaklar, 'Ne o, bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyip AKP'nin ekmeğine yağ sürmemişsin' diyor. Zannedersin 12 seçim kaybedip Türkiye’de 12 yılda rejim değişikliğine imkan sağlayan başkası. Salaklar Kılıçdaroğlu’nu AKP'nin bastonu değil korkulu rüyası zannedecek kadar ahmaklar. Zor iş 80 IQ ortalama ile muhatap olmak." 


Fatih Altaylı'dan kendisini eleştirenlere sert tepki!