Fenerbahçe forması giyen Amine Gülşe'ye tepki

Daha önce Galatasaray formasıyla maçlara giden Amine Gülşe, önceki gün eşi için Fenerbahçeli oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar Gülşe’ye tepki gösterdi. Fenerbahçeliler de “Hoşgeldin yenge” diyerek destek oldu.

Fenerbahçe forması giyen Amine Gülşe'ye tepki

Takvim Gazetesi'nin haberine göre fanatik Galatasaraylı olarak bilinen Amine Gülşe, eşi Mesut Özil için Fenerbahçeli oldu.

Güzel oyuncu, önceki gün Fenerbahçe-HJK Helsinki maçını Ülker Stadı'nda kızı Eda ile tribünden izledi. Fenerbahçe forması giyen Gülşe'yi gören sarı-kırmızılılar "Bir daha Galatasaray maçına gelme" diyerek tepki gösterdi.

Gülşe'ye destek veren sarılacivertli taraftarlar da "Yuvana hoşgeldin yenge", "Bu forma sana ayrı bir hava kattı", "Sonunda doğru yolun buldun Amine" yorumları yaptı.

Daha sonra iki takımın taraftarlarının güzel oyuncu için sosyal medyadan atışmaya başlaması ise "Amine derbisi başladı" dedirtti.

Amine Gülşe daha önceki açıklamalarında, "Ben iyi bir Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki Mesut'un da bu formayı giymesini isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Kızı Eda ile formalarını giyip stada giden Amine Gülşe, maçın heyecanıyla hop oturup hop kalktı.