Feryal Gülman, Kemal Gülman'ı ve noteri şikayet etti!

Feryal Gülman, 27 yıllık eşi Kemal Gülman'a 2013'te zina nedeniyle boşanma davası açarak 200 milyon TL tazminat istemişti. Mahkeme iki yıl sonra verdiği kararda tarafları karşılıklı eşit kusurlu bularak boşamıştı.

Feryal Gülman, Kemal Gülman'ı ve noteri şikayet etti!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Feryal Gülman, kararı Yargıtay'a taşımış, yeniden boşanma davası açmıştı.

İddiaya göre; ikili arasında devam eden boşanma davası sırasında Kemal Gülman, Feryal Gülman adına özel bir bankada hesap açarak, sahip olduğu bazı gayrimenkulleri kullanmaya (intifa) başladı.

Feryal Gülman, Kemal Gülman'ın bu hamlesi sonrası yaptığı araştırmada Beyoğlu 7. Noterliği'nce düzenlenmiş vekaletname ile eşine bu hakları tanımış olduğunu öğrendi.

Büyük şaşkınlık yaşayan Gülman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Gülman'ın şikayeti sonrası Beyoğlu Noteri hakkında soruşturma başlatıldı.

'HEM AİLEVİ HEM HUKUKİ SORUNLARIMIZ VAR'

Savcılıkça ifadesi alınan Feryal Gülman, hayatının hiçbir döneminde Beyoğlu 7. Noterliği'ne gidip vekaletname düzenlettirmediğini ya da noter katibinin huzuruna gelmediğini kaydederek şöyle konuştu: "Vekaletnamedeki imza bana ait değildir. Eşim Kemal Gülman ile aramda ailevi sorunların yanında ve hukuki sorunlarım da mevcuttur. Benim adıma düzenlenmiş noterlik işlemleri ile bankalara hesap açılmış, taşınmazların intifa hakkını kullanmıştır. Bu sebeple işlemi yapan noter ve imza yetkili kişiden şikayetçiyim."