Fethiye Hillside Otel’de salmonella salgını iddiası!

Sosyetenin gözde mekanında salgın iddiası! Bayram tatilini geçirmek için otele gelen misafirler özellikle çocukları etkileyen ancak hızla bulaşan Salmonella bakterisi ile tatillerini yarıda kesmek zorunda kaldığı iddia edildi.

Fethiye Hillside Otel’de salmonella salgını iddiası!

ODATV'nin haberine göre Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasını fırsat bilenler tatil mekanlarına akın etti. Özellikle sosyetenin tercih ettiği yerlerden biri olan Fethiye Hillside Otel’de tatilcileri korkutan Salmonella krizi yaşandı.

Otelde konaklayan misafirler, özellikle de çocuklar çok hızlı yayılan Salmonella nedeniyle hastanelik oldu. Bununla birlikte, Salmonella hızla yayılarak aile fertlerini de etkiledi.

Odatv'ye konuşan aile fertleri olayı doğrularken, apar topar İstanbul'a gelerek tedavi altına alındıklarını belirtti. Bir ailede çocuğa Fethiye'de yanlış teşhisin konulmasının ardından İstanbul'daki özel hastanede Salmonella teşhisi konularak çocuğun tedavi edildiği öğrenildi. 

Sağlık durumu düzelen ailelerin yaşananların ardından büyük üzüntü duydukları aktarıldı.

AÇIKLAMA VAR

Hillside Beach Club oteli Odatv'nin haberinin ardından açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Haberiniz elimize ulaştı. Revirimiz otelimizin merkezi yerinde olup, misafirler herhangi bir durumda ilk teşhis için başvurmaktadır. Haberde geçen herhangi bir salmonella salgını olmadığı gibi, revirimize bu konuda başvuran tek bir teşhis veya şikayet dahi olmamıştır.

Haberin acilen düzeltilmesi konusunda gereğini rica ederiz.

Hillside Beach Club"

Kaynak: https://www.odatv4.com/guncel/sosyete-bunu-konusuyor-tatil-beldesinde-neler-oldu-61773872