Film setinde çıkan yangında kedere boğan ölüm!

'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette yangın çıktı. Yangında acı bir ölüm yaşandı.

Film setinde çıkan yangında kedere boğan ölüm!

Yapımcılığını Aytaç Medya'nın yaptığı, senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği 'Efsane' filminin çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette yangın çıktı.

Filmde kullanılan öküzlerden biri telef oldu.

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz gibi isimlerin yanı sıra Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi oyuncuların yer aldığı 'Efsane'nin yapımcısı konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamanın tamamında şu ifadelere yer verildi:

"Dün öğleden sonra Kargı ilçesi Karaköy Mahallesi'nde, itfaiye gözetiminde yapılan Efsane filminin çiftlik sahnesini çektikten sonra, itfaiye yetkililerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması ve güvenliği teyit etmesi neticesinde setimize son verdik.

Gecenin ilerleyen saatlerinde üzücü bir haber aldık. İtfaiyeden edindiğimiz bilgiye göre, bir anda sabaha karşı çıkan yangın çevreye yayılmadan ve büyümeden önce söndürülmüş. Haberi alır almaz vardığımız setimizde üzücü manzara ile karşılaştık.

Bizi derinden üzen tek olay ise filmimizde rolü olan, hepimizin canı kadar sevdiği öküzümüz 'Zeki'yi bu talihsiz olay sonrası kaybetmemiz oldu. İçimizdeki hüznü, acıyı ve kederi tarif edecek kelime bulamıyoruz."

Film setinde çıkan yangında kedere boğan ölüm!