FOX Tv'nin yeni adı belli oldu!

Geçen haftalarda dizi oyuncuları ve sunucularla tanıtım çekimi yapan FOX'un yeni adı belli oldu.

FOX Tv'nin yeni adı belli oldu!

Geçen haftalarda tanıtım çekimi yapan FOX’un yeni adı belli oldu. FOX kanalının adı isim hakkının kullanım süresi dolduğu için değişiyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre kanalın yeni adı NOW oldu. 


FOX Tv'nin yeni adı belli oldu!


The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliyle ilgili şunları aktardı: “Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye’nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve FOX’un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.”

2019 yılında The Walt Disney Company, FOX kanalının uluslararası yayınlarını da kapsayan geniş bir satın alma anlaşmasına imza atmıştı. Bunu takiben kanal için isim değişikliğinin yapılması gereken gün yaklaştı. “Sevdiğiniz FOX Şimdi Now Oluyor” diyerek yeni ismini Ana Haber’de renkli bir tanıtımla açıklayan kanal, isim değişikliği kampanyasına bu akşam itibarıyla başladı.

Bu süreçte içerik ve yayın politikalarında hiçbir değişiklik olmayacağı, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağı önemle vurgulanıyor.