Gonca Derin: "Uğur Akkuş 4 aydır nafaka ödemiyor"

"Uğur Akkuş 11 Milyon TL'ye Ebru Şallı'ya lüks otomobil aldı" haberlerinin ardından Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, çocuklarının babasına şöyle sitem etti: "Dört aydır nafakamı ödemiyor. İcraya gideceğim..."

Gonca Derin: "Uğur Akkuş 4 aydır nafaka ödemiyor"

Takvim Gazetesi'nden Gökhan Kaya'nın haberine göre Uğur Akkuş'un iki çocuğunun annesi eski eşi Gonca Derin veryansın etti.

Derin, daha önce de kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet ettiği Akkuş için şöyle dedi: "Bir yıldır nafakamı doğru düzgün alamıyordum. Son 4 aydır ise aylık 7 bin TL olan nafakayı hiçbir şekilde ödemiyor."

Uğur Akkuş'un bir dönem nafaka iptal davası açtığını ve davanın reddedildiğini de söyleyen Gonca Derin, ödenmeyen nafakaları için icra yoluna gideceğini de dile getirdi.

Bu arada Derin, geçtiğimiz günlerde Uğur Akkuş'un Şallı'ya hediye ettiğini söylediği 11 milyon TL'lik araç için ise "Satın almamış kiralamıştır" iddiasında bulundu.

Uğur Akkuş ve Ebru Şallı yılın belirli bir bölümünü Beverly Hills'teki malikanelerinde geçiriyor.

Akkuş'un adı son dönemlerde haciz ve dolandırıcılık olaylarıyla anılırken; söylenenlere göre Akkuş, lüks hayatını sürekli gözler önüne sererek bu iddiaları perdelemeye çalışıyor.