Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi?

Yeni filmini Antalya'da çekecek olan dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin Türkiye'deki deprem felaketi nedeniyle çekimleri iptal edip etmeyeceği yabancı basın tarafından merak konusu oldu.

Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi?

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, Türkiye aşkını yine gözler önüne serdi.

Başrollerinde Jason Statham ve Hugh Grant'in de oynadığı 'Servet Operasyonu' filmini 2021'de Antalya'da çeken Ritchie, ülkemize hayran kalmıştı.


Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi?


Çekimlerin ardından, "Türkiye ilham verici bir ülke. Güzel yemekler, insanlar, oteller. İki aylık çekim sonrası tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum..." diyen Guy Ritchie, yeni filmi "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" için de Antalya'da karar kıldı.



Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi? - Resim : 2


Takvim Gazetesi'nin haberine göre İngiliz aktör Henry Cavill ile Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez'in başrolünde yer alacağı filmin, Türkiye'deki deprem felaketi nedeniyle iptal olup olmayacağı yabancı basın tarafından merak konusu oldu.



Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi? - Resim : 3


Ancak Türkiye sevdasından vazgeçmeyen Guy Ritchie, Variety dergisine yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Antalya'da olan film ekibimiz, depremin etkilendiği bölgelere ellerinden gelen yardımı yaptı. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da o güzel Türk insanının yanındayım. Türkiye'ye olan vefa borcum büyük o nedenle filmimi asla Antalya'da çekmemeyi düşünmedim."

Türkiye için elinden gelen yardımı yapmaya devam edeceğini söyleyen İngiliz yönetmen, ekledi: "Yeni filmimin hasılatından elde edilecek belir bir geliri de o eşsiz insanlar için kullanma kararı aldık."

'Superman' rolüyle şöhreti yakalayan Henry Cavill de önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelecek.


Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi? - Resim : 4


Meksikalı güzel oyuncu Eiza Gonzalez de yakında Antalya'da olacak.


Guy Ritchie Türkiye'de çekeceği filmi iptal edecek mi? - Resim : 5